ANTALYA / ALANYA - Parlayüksel İlkokulu

PARLAYÜKSEL İLKOKULUNDA GÖREV DEĞİŞİMİ

PARLAYÜKSELDE GÖREV DEĞİŞİMİ

2014 yılından bu yana okulumuzda Müdür olarak görev yapan İbrahim YILDIRIM Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanarak 01/08/2023 tarihinde okulumuzdaki görevinden ayrılmış olup;yine 2014 yılından bu yana Bilgi Bulut İlkokulunda Müdür olarak görev yapan Şevket AYDOĞMUŞ okulumuza müdür olarak atanmış ve aynı tarihte görevine başlamıştır.

Ayrıca okulumuzda görev süreleri dolan Müdür Yardımcıları Ramazan DEMİREL ve Şerafetti DOĞAN okulumuzdaki görevlerinden ayrılmışlar ve yerlerine atanan Hamit Özçelik İlkokulu Müdür Yardımcısı Kamil Sabri ARSLAN aynı şekilde 01/08/2023 tarihinde  okulumuzdaki görevine başlamıştır. Okulumuzdan ayrılan idarecilerimize yeni görevlerinde,okulumuza yeni atanan idarecilerimize de Parlayüksel İlkokulundaki görevlerinde başarılar diliyoruz.

Yayın: 19.08.2023 - Güncelleme: 19.08.2023 02:04 - Görüntülenme: 334