ANTALYA / ALANYA - Parlayüksel İlkokulu

PARLAYÜKSEL İLKOKULUNDA UYUM HAFTASININ İLK GÜNÜ VELİLERLE BULUŞULDU.

PARLAYÜKSELDE ORYANTASYONUN İLK GÜNÜNDE VELİLERİMİZLE  BULUŞTUK.

Okulumuza yeni katılan Okul Öncesi ve 1. Sınıf velilerimizle uyum haftamızım ilk günü olan, 4 Eylül pazartesi günü buluştuk. Sınıflarımızda öğretmenleriyle tanışan velilerimiz daha sonra konferans salonumuza alınarak ilk önce Okul Müdürümüz Şevket AYDOĞMUŞ'un tanışma, genel işleyiş hakkında bilgilendirme ve öğrencilerin sınıflara dağıtım metodu hakkında bilgi vermesinden sonra Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi Öğretmenlerimiz, Hafize TAPUR ve Merda SARIGÜNEY tarafından velilerimize, uyum haftası, çocukların uyumunu destekletici etkinlikler, kaygılarını giderici ve okula aidiyet duygılarını arttırıcı faaliyetler hakkında bilgiler verdiler. Toplantımıza katılan velilerimizin salonumuzun tamamını  doldurdukları ve uyum etkinliklerine katıldıkları görüldü.

Uyumun İlk günü, Milli Eğitim Bakanlığımızın bu yıl ilk kez uyguladığı '' 1. günde velilerle buluşma'' etkinliği ile verimli ve neşeli bir gün olarak kayıtlara geçti.

Yayın: 04.09.2023 - Güncelleme: 04.09.2023 22:09 - Görüntülenme: 173